logo

Конферентна зала

ОП „Младежки център Пловдив“ разполага с конферентна зала с капацитет от 35 седящи места, които могат да бъдат разпределени и в други конфигурации. Тя е разположена в западната част на сградата и е с приятен изглед към спортния комплекс, образователната био градинка и Гребния канал. Приветлива и уютна, подходяща за провеждането на семинари, обучения и събития от всякакво естество. Разполага с дъска за писане, флипчарт, маркери, озвучаване, климатизация и пространство за подредба на материали, необходими за провеждане на събитието.

Наемът на конферентна зала се таксува по 20 лева на час.

Ползването на залата от неформални групи от младежи или такива, които осъществяват съвместна дейност с екипа на ОП „Младежки център Пловдив“, е безплатно в рамките на 2 часа.

За да бъде вашето събитие професионално, Младежки център Пловдив разполага с модерно оборудване, което може да наемете. Заплащането се определя спрямо броя и вида на необходимата техника.

Екипът на центъра е усмихнат и приветлив и винаги ще ви съдейства, за да премине благополучно Вашето събитие.

Галерия

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.