logo

Учебна зала

Сградата на ОП „Младежки център Повдив“ разполага и с учебна зала. Помещава се на втория етаж на центъра и е с очарователен изглед към Гребния канал.  Отличителното при нея е, че може да се раздели на три по-малки зали с капацитет по 12 места. Всяко от трите помещения е с отделен изход. При необходимост или спрямо характера на вашето събитие, трите зали могат да се обединят в една. В тази си конфигурация учебна зала побира до 50 седящи места. Разполага с дъска за писане, флипчарт, маркери, озвучаване, климатизация и пространство за подредба на материали, необходими за провеждане на събитието. С многофункционалността си, залата предразполага за провеждането на разнообразни мероприятия.

Наемът на една учебна зала се таксува по 20 лева на час, а при обединяване на трите – по 40 лева на час.

Ползването на залата от неформални групи от младежи или такива, които осъществяват съвместна дейност с екипа на ОП „Младежки център Пловдив“, е безплатно в рамките на 2 часа.

За да бъде вашето събитие професионално, Младежки център Пловдив разполага с модерно оборудване, което може да наемете. Заплащането се определя спрямо броя и вида на необходимата техника.

Екипът на центъра е усмихнат и приветлив и винаги ще ви съдейства, за да премине благополучно Вашето събитие.

Галерия

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.