logo

Моето сърце е съпричастно. What about yours?

Спортната инициатива за малки и големи под мотото „Моето сърце е съпричастно –What about yours” се проведе за трета поредна година на 17-ти май на Гребна база в град Пловдив. Събитието бе част от интернационална инициатива, стартирала през 2011 г. в гр. Кьолн, Германия, и обиколила няколко държави и различни градове в България: Пловдив, Варна, Пазарджик,Гоце Делчев.
Мероприятието се проведе под формата на благотворително бягане за ентусиастите, обичащи активния начин на живот. Всеки, подкрепил каузата, като знак за неговата съпричастност получи специално изработено сърце–лепенка.
Организатори на събитието бяха Община Пловдив – дирекция „Спорт и младежки дейности“, съвместно с Асоциацията на студентите по медицина и служителите по проект „Изграждане на Младежки център в град Пловдив“, по Програма BG06 „Деца и младежи в риск“, Компонент 1 – „Грижа за младежи в риск“, Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 – 2014. Набраните средства ще бъдат дарени на „Детска неврология“ към клиниката по педиатрия към УМБАЛ „Свети Георги“- гр. Пловдив за текущ ремонт на детските стаи. 

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.