logo

Oткриване на „Детската железница“ на Младежки хълм

На 15-ти юни от 12:00 часа бе открит напълно реновираният тунел на „Детската железница“ на Младежки хълм. Инициативната кампания се изпълни благодарение на JCI Plovdiv, , фирма Хидростаб, НАРД с любезното съдействие на Община Пловдив и Младежки Център Пловдив.
Графити художници изрисуваха голямото пространство в тунела, който вече е изцяло осветен и пресъздава един изцяло нов свят от морски обитатели за радост на всички малчугани, които ще се возят на железницата. Зад графит...и-рисунките стоят художниците Димитър Механджийски – Stern и Васко Лалов – Dark (Pyrotechnix Crew).

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.