logo

Финансова грамотност

Всеки от нас има някакви мечти – да учи в чужбина, да стане богат, да пътешества. Много от тях са свързани с парите. Те обаче, както и другите блага на Земята, са ограничени и най-вече неравномерно разпределени. Това означава, че ни трябват достатъчно финансови знания и умения, за да вземем най-добрите решения и богатството ни да се увеличава, което ще позволи да постигнем целите си. Тези знания и умения, които притежаваме, са нашата финансова грамотност.

По време на обучението ще разберем от Стойне Василев как да съставим месечен бюджет, как да си разпределим парите (така, че да ни стигнат), как да пазаруваме умно и как да си позволим по-скъпи неща. Ще играем и играта „Умни пари“, която ще ни помогне да постигнем нашите мечти. Заповядайте на 10 февруари (събота) от 14:00 часа в сградата на ОП "Младежки център Пловдив"!

Събитието е насочено към младежи от 15 до 29 г., с предварителна регистрация на: https://docs.google.com/forms/u/0/d/1SbyxPj3omawIi296bobaZSWJfSgF89cMnLGHje7YEhE/edit?usp=forms_home

Цена за участие: 10 лв
Организатор: Младежки център Пловдив
Лектор: Стойне Василев, финансов консултант и създател на www.smartmoney.bg

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.