logo

Общувай като Мини Машина: Как да печелим другите?

Замисляли ли сте се защо в повечето обяви за работа има изискване за „добри комуникационни умения“? И защо във всички списъци с най-важни умения за успех в бъдещето умението да общуваш е винаги в челната тройка?
Много е просто – успехът в почти всяко начинание, в което са въвлечени и други хора, зависи почти изцяло от комуникацията. Което значи, че успехът ти – в личен, учебен и професионален план, зависи почти изцяло от начина, по който общуваш с другите.
Затова, ако искаш да разбереш кои са основните принципи на доброто общуване и как да печелиш приятели, да комуникираш ефективно идеите си и да вдъхновяваш хората около себе си – чакаме те на 10 март от 14:00 часа в Младежки център Пловдив.
И бъди готов за предизвикателство, защото там ще те чака Мишо Стефанов – човекът, който превръща младите хора в България в истински Мини Машини.

Вход свободен

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.