logo

Как да превърнем мечтите си в реалност?

"Целта е мечта с краен срок." - Наполеон Хил
Хората, които имат добре развити цели, са много по-склонни да ги постигнат и да извлекат ползите от успеха, както в професионален план, така и в личния си живот.
Семинарът "Как да превърнем мечтите си в реалност?" е ориентиран към резултатите, който ще ви позволи да оставите нерешителността зад себе си, да се придвижите смело напред, по-самоуверени с ясна представа за правилния път към успеха.
По време на обучението ще ви покажем как да приложите редица инструменти за задаване на конкретни цели и по-важното - как да ги постигнете, без да губите мотивация по пътя към успеха. Ще получите лесна за проследяване рамка за определяне на вашите приоритети и стъпките на действие, които трябва да предприемете, за да постигнете поставените от вас цели.
Вечерният семинар със Стоян Тасев ще ви помогне да определите посоката, която да следвате, като ви покаже ключът към успеха.
В семинара ще получите отговор на следните ключови въпроси:
Какво е цел?
Защо човек има нужда от цели?
Как да определим своите цели?
Има ли невъзможни цели?
Какво да правя след като сбъдна мечтата си?
Какво да правя, ако не се получава?

Заповядайте на един по-различен семинар, в който важните сте вие и вашето бъдеще!

Цена за участие: 20 лв. - Двоен билет (Вие и Ваш приятел)
Резервирай своето място сега на:
https://docs.google.com/…/1XoPA9njMJe8PuWcxmqUbaumIt_j…/edit
0888 900676
(местата са ограничени)

За лектора:
Стоян Тасев е консултант и лектор по продажби и преговори. През негови обучения са преминали над 1500 човека. Стилът му е непринуден, жив, с постоянна интеракция с публиката. Акцентът в неговите обучения е върху простите, незабавни решения и действието. Основен враг в неговата практика е скуката.
Лекторът въплъщава успеха с цената на собствени усилия. Ценността на неговите знания се крие в богатия му опит с продажбите, стартирал на съвсем ранна възраст.
Повече информация за лектора на: www.stoyantasev.com

Не пропускайте вдъхновяващата среща със Стоян Тасев!

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.