logo

Млад лидер- как да вдъхновявам хората около мен

„Преди да се превърнете в лидер, успехът е свързан с личностното ви израстване. Когато сте лидер, успехът е свързан с израстването на другите.“ – Джак Уелч

Да бъдеш лидер, това е да можеш да направиш така, че хората около теб да бъдат по- ефективни, като ги накараш да дадат най- доброто от себе си.
Нашето общество се нуждае от силни лидери, които да влияят, мотивират и вдъхновяват тези около тях, за да работят като екип и да постигнат общата цел.
Ела при нас, за да те вдъхновим да развиеш своите лидерски умения и да станеш този, който мотивира другите да бъдат една по- добра версия на себе си.

Семинарът “Млад лидер- как да вдъхновявам хората около мен” е за тези, които искат да си отговорят на следните въпроси:
• Как да вдъхновя приятелите, колегите и клиентите си?
• Как да продам себе си, своята концепция и своите ценности?
• Как да общувам с харизма и увереност?

Заповядайте на един по-различен семинар, в който важните сте вие и вашето бъдеще!

Цена за участие: 20 лв.- Единичен билет
30 лв.- Двоен билет (Вие и Ваш приятел) ❗

Резервирай своето място сега на:

https://goo.gl/ETAZLb

Местата са ограничени ❗
За лектора:
Стоян Тасев е консултант и лектор по продажби и преговори. През негови обучения са преминали над 1500 човека. Стилът му е непринуден, жив, с постоянна интеракция с публиката. Акцентът в неговите обучения е върху простите, незабавни решения и действието. Основен враг в неговата практика е скуката.
Лекторът въплъщава успеха с цената на собствени усилия. Ценността на неговите знания се крие в богатия му опит с продажбите, стартирал на съвсем ранна възраст.
Повече информация за лектора на: www.stoyantasev.com

Не пропускайте вдъхновяващата среща със Стоян Тасев в партньорство с Младежки център Пловдив!

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.