logo

Къде са ми правата?

Готов ли си за Treasure Hunt? Искаш ли да се забавляваш с готини хора? Ние от Младежки център Пловдив те предизвикваме да се запознаеш с нови приятели и да потърсим заедно скрити съкровища.
Всъщност, играта е „Къде са ми правата?“- всички участници ще се разделим на два отбора и ще се впуснем заедно в първото по рода си търсене на скрити съкровища, които са основните ни граждански права. По този начин чрез интерактивна игра всички младежи ще имаме възможност да се запознаем с основните права и задължения, включени в „Декларацията за правата на човека“, да дискутираме как и защо е важно да имаме активна гражданска позиция, както и механизмите, по които можем да се защитим, ако някой нарушава правата ни.

Ако си млад човек, търсещ смислени неделни забавления, ще те очакваме на 15 април от 16:00 часа, в сградата на Младежки център Пловдив.

Регистрирай се тук:
https://goo.gl/ad7VXH

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.