logo

Танцувай с нас!

Песни, танци, спорт и презентации на детски спортни занимални се проведоха на 21 април 2018 г. в Младежки център Пловдив. Участие взеха ученици от СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ и СУ „Любен Каравелов“, които ни запознаха с традиционен български фолклор. Корейски поп, салса, меренге, регетон бяха изпълнени от талантливите възпитанци на Арт център "Алехандро", вокални изпълнения на млади пловдивски таланти и още много забавни игри бяха подготвени от екипа на центъра. В този ден ние участвахме и в благотворителна кауза в подкрепа на 4 деца от с. Цалапица.Тъй като майка им отказва да се грижи за тях, децата не могат да получат безгрижното детство, което заслужават. В момента децата са при баба Анка, която няма нужните средства да поеме издръжката на четирите деца. Те имат нужда от нашата помощ, както парична, така и чрез даряване на дрехи и продукти от първа необходимост. Мили хора, ние от ОП“ Младежки център Пловдив“ желаем да се обединим и да направим едни слънчеви деца по-щастливи! Банкова сметка : BG03UNCR70001523248149 Анка Андреева Чолакова С. Цалапица, ул.Пловдивска 44 По същото време центърът отвори широко врати за представяне на трите ни детски спортни занимални, а именно: Супер Старс, Синьо лято и Виктория. Тенис, футбол, волейбол, баскетбол, бойни изкуства, зумба, крос фит, английски език, роботика бяха презентирани под ръководството на опитни треньори.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.