logo

Младежки форум "Истина или предизвикателство"

Младежки форум "Истина или предизвикателство" е поредното събитие на Младежки център Пловдив, насочено към разширяване на кръгозора на Вас, младите, вашето усъвършенстване като личности и даващо ви нови знания и умения. В рамките на два дни, ще имате възможността да научите истини за стереотипите, предразсъдъците, дискриминацията, общуването, партньорствата, екипната работа, безопасното сърфиране в интернет. Ще бъдете предизвикани от най-добрите професионалисти в България да мислите извън кутията, да създавате идеи и проекти и да ги презентирате успешно в интернет!

И не само това: каним ви и на нашия специален празник- Младежки център Пловдив ще бъде награден със Знак за качество на Съвета на Европа! За екипа на центъра това е изключително важно признание за работата ни, но най-важното е вашето доверие в нас!
И още една изненада- томбола с награда за 5 от най-активните младежи, посетили всички лекции и обучения- Летен младежки кемп в Шабла!

Очакваме ви с нетърпение! 

Събитието е с безплатен вход, с предварителна регистрация тук:https://goo.gl/98pqoP


Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ работи по посока подобряване на благосъстоянието на младите хора чрез предоставяне на съвременни програми и услуги, които са базирани на основните европейски ценности: човешки права, демокрация, активно гражданство и върховенство на закона.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.