logo

Открити тренировки с Perfect Fitness

В подкрепа на активния спортен начин на живот Perfect Fitness ви предлага една динамична тренировка на открито на 12 май (събота) от 18:00 часа. На многофункционалния спортен комплекс на Младежки център Пловдив (до Гребната база) ще ви очаква специална програма с професионални инструктори.

За любителите на бойни изкуства ще се проведе групов клас с един от най-добрите боксьори в България - Иван Киселаров.

С интензивни кръгови тренировки с ластици и гири, както и с демонстрации на уредите на открито, фитнес треньорите от Perfect Fitness ще се опитат да ви извадят от зоната ви на комфорт и да предизвикат всеки мускул във вашето тяло.

Щурите Поли и Криси ще ви раздвижат с упражнения от Pilates Mat от 18:00 часа. Заедно ще се забавлявате и с функционална игра-тренировка с много предизвикателства и състезания по двойки или отбори от 19:00 часа. 
Очакваме ви!

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.