logo

Доброволческа акция за външна класна стая с биоградинка

Първата общодостъпна външна класна стая с биоградинка в Пловдив е вече факт! Ние от Младежки център и партньорите ни, които ни подкрепиха, осъществяваме поредния ценен и полезен образователен проект за децата и младежите. За да довършим обаче пермакултурната градина, ни е нужна и вашата помощ, защото успех има, когато сме задружни заедно! Хайде, малки и големи градинари! Ще ви чакаме в съботната сутрин, за да създадем и оформим лехите за билковите и цветни спирали и да ви разкажем повече за идеите ни! Носете си всякакви градинарски инструменти и пособия- лопатки, кофи, мотики, чували, ръкавици и тн. Добре ще са дошли всякакви естествени материали, които имате излишни- хумус, слама, камъни, дървен материал, тухлички, саксийки и т.н.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.