logo

Младежки център посрещна делегация от Южна Корея

За единадесета поредна година Министерство на младежта и спорта посрещна делегация от Република Южна Корея. Целта на посещението бе запознаване с политиките за младежта в България. Част от визитата включваше и посещение на „Младежки център Пловдив“, по време на което на делегацията бяха представени текущите дейности и проекти на центъра. Организирана бе и среща с представители на Общински младежки клуб „Иноватор“ град Хисаря. Специален поздрав за гостите от Южна Корея  бяха подготвили и талантливите младежи от кей поп кавър група „Хечи“ към Арт център „Алехандро“ град Пловдив. 

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.