logo

Откриване на образователна градинка

Заповядайте на откриването на Образователната градинка на Младежки център Пловдив на 16 септември, от 11.00 часа! След няколкомесечен труд от екипа и доброволци от града, сме готови да Ви представим дългоочакваното място, където деца, младежи, преподаватели и природа ще бъдат едно цяло-ще общуват, учат, ще полагат грижи и ще се забавляват. Там те ще получават знания за природата чрез реална практическа работа- ще градинарстват, ще се грижат за растенията, които сами ще посадят и отглеждат, ще изработват сами материали и пособия, ще слушат за добри примери в специално изградената беседка. В градинката са застъпени модели от пермакултурата и алелопатията, ще се тестват най-различни градински практики.

Очакваме ви в неделя, за да Ви разкажем повече за идеите ни и за планираните активности до края на сезона, да посеем заедно зеленчуци и цветя.

Образователната градинка е изградена благодарение на финансовата подкрепа на Фондация Вило и Младежки център Пловдив.

Вход свободен

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.