logo

Любителски курс по италиански език

Младежки център Пловдив стартира от октомври любителски курс по италиански език. Ще се потопим в културата, езика и изкуството на една от най-красивите европейски държави - Италия. Това културно приключение е ориентирано към изучаването на италиански език по креативен и забавен начин, опирайки се както на граматическите особености, така и на слушането с разбиране, практическото говорене и ролевите игри. Ще се докоснем до красотата на италианския език с помощта на Николина, преподавател по италиански език, която е живяла дълги години в Италия. Ще общуваме, ще творим, ще играем заедно, за да направим това приключение незабравимо.


Обучителната програма е разработена по системата Progetto Italiano, която е единствената призната от МОН. 
Курсът е начален и запознава с граматиката на италианския език, полага основите на разговорната практика, осигурява базов речников запас. Покрива ниво на владеене на езика - А1 ( според Европейската езикова рамка).
Курсът стартира в началото на месец октомври и ще се провежда два пъти седмично в Младежки център Пловдив, с продължителност 2 учебни часа. Точните дни и часове, както и допълнителни детайли, ще се уточнят с всеки записал се, на предварителна беседа.

За да се запишете, е необходимо да попълните формуляра: http://bit.ly/2PQumDA
Телефон за информация: 089 36 33 738
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.