logo

Младежки форум "Истина или предизвикателство 3 - Нови перспективи"

С емоционален заряд, забавление, много нови приятелства и запомнящи се моменти премина третото издание на Младежки форум „Истина или предизвикателство 3 – Нови перспективи“, което се проведе на 16-ти и 17-ти март в сградата на Младежки център Пловдив. Участие взеха над 40 будни млади хора от цялата страна. В тази част на форума участниците имаха възможността да погледнат света през погледа на другия. Младежките работници от центъра ги провокираха да изразят себе си под различни форми, но и да влязат в роли, които ги предизвикаха да преосмислят заобикалящия ги свят. Чрез изкуството за социална промяна - Форум театър, младите хора получиха вдъхновение, за да се борят срещу насилието и несправедливостта в живота. Благодарим на всички ви за енергията и желанието за участие, за упоритата, креативната и добре свършената работа, за доверието и споделените моменти заедно. Очакваме ви и на следващите ни събития!

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.