logo

Коледен благотворителен базар

Ние от ОП „Младежки център Пловдив“ искаме да спомогнем за сбъдването на повече мечти и за това, за четвърта поредна година екипът ни организира благотворителен Коледен базар. Основна цел е да обединим усилия с всички деца и младежи, за да покажем своята съпричастност и добротворчество като подкрепим различни благотворителни каузи, с ръчно изработени коледни подаръци.

За участие могат да се запишат училища, образователни институции, младежки и доброволчески организации, клубове и др.
Условие за участие е да бъде подкрепена благотворителна кауза чрез дарение на ръчно произведени от участниците артикули като и тази година сред изработените неща, не трябва да присъстват напитки или хранителни продукти.

Станете част от нашата предпразнична магия!
Базарът ще бъде разположен пред Търговски административен център „Гранд“, ул. „Капитан Райчо Николов“ 56.

Запишете се тук:https://forms.gle/vdK8jyb8MjGumQie9

С подкрепата на Търговки административен център "Гранд".

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.