logo

Образователни работилници - Италия

Скъпи деца, усетихте ли приятния аромат на нещо вкусно...ммм... може би е лазаня..., или спагети..., а може би пица...? Къде ще ни отведе тази събота този аромат, който е завладял целия свят? Разбира се – в родината на тези вкусотии – Италия! Каним Ви на вълнуващо пътешествие в страната дала на света не само завладяваща сетивата храна, а и велики таланти – Галилео Галилей, Микеланджело, Леонардо да Винчи, Фибоначи... В страната на огнените вулкани, на уникалната история и запомняща се архитектура! Заедно ще се насладим на забележителната и природа и ще си изработим макет от място, което най-много ни е харесало!

Възрастта, за която са подходящи работилничките, е от 7 до 12 години. За предварително записване, моля, звънете на телефон - 0898394219.
Цена на посещение - 5 лв.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.