logo

Информационна среща на Ученическите съвети се проведе в "Младeжки център Пловдив"

През тази седмица се проведе информационна среща с Ученическите съвети в град Пловдив. Организатори на събитието бяха младежи, които искат да направят мрежа от ученически структури, провокиращи към гражданска активност.  ОП ,,Младежки център Пловдив’’ подкрепи идеята и предостави своята уютна биоградинка за място на срещата. В началото част от образователният екип на центъра представи дейностите, които ще се проведат в следващите три години по проекта ,,Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие’’.

 

Учениците обсъждаха идеи за съвместни събития, споделяха за своя опит и за различните трудности, с които са се сблъсквали в техните училища. Огромната мотивация на младите хора ги подтикна да си поставят дългосрочни цели, които да осъществят заедно като екип.

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.