logo

„Младежки център Пловдив“ стартира новата година с пълен календар от събития и изненада за младежите

„Младежки център Пловдив“ стартира силно годината с богата палитра от събития за младежи от 15 до 29 г. и работещите в сферата на образованието.

На 10-ти януари се поставя началото на „Творческо ателие за личностно развитие“ за младежи, като главният му фокус ще бъде върху обогатяване на емоционалния опит чрез артистични техники. Няколко дни след това започва и поредица от онлайн обучения на желани от младите хора теми, като планиране и организиране, вдъхновяващи истории за личности, чужди култури и други. Стартът ѝ е на 15-ти януари със събитието „Хакни времето“. На 29-, 30- и 31-ви януари в рамките на три модула ще бъде проведено обучението „Как да се справим с прегарянето и тревожността“. То ще бъде насочено към работещите в образователната сфера – главните теми ще са емоционално здраве и овладяване на професионалния стрес. Същевременно продължават и утвърдените и харесвани инициативи– видео поредицата за деца и родители „Добродетелите в нас“ и обучителната програма „Млад икономист“. Всички събития са онлайн и са безплатни за регистриралите се.

Екипът на центъра подготви и изненада за участниците в събитията. Петима от тях на възраст 15-29 години, включили се в поне 6 от предстоящите дейности за периода януари-март 2021 г., ще имат възможността да реализират своя собствена инициатива. Тя ще бъде финансово подкрепена по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“.

Повече информация за наградата очаквайте в следващите седмици на фейбук страницата на центъра: https://www.facebook.com/YouthCentrePlovdiv . На нея можете да се регистрирате за всички обявени събития.

 

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.