logo

Предстоящи събития за месец февруари

Образователният екип на центъра продължава да изненадва с нови вълнуващи събития. Още в първите дни на месец февруари ще се проведе „Как да направим обученията ангажиращи и вдъхновяващи?“. То е насочено към директори, преподаватели, педагогически съветници и всички, които работят с деца и младежи в дигитализиращата се все повече среда. С премиера на чисто нов забавен, но и със заложено послание, видео-клип ще бъде отбелязан Международния ден за безопасен интернет.

Младежите ще имат възможността да участват в неформални онлайн дейности, като в тях, както винаги, ще трупат нови знания, включвайки се в забавни игри и дискусии.Какъв е светът на емоциите и как да открием баланса в тях ще разберете, като се включите в събитието на 12-ти. Заедно ще разгледаме практични методи, които да използвате в своето ежедневие. Малко след това – на 17-ти – стартира новата поредица „Паспорт от приключения“. Какво ви очаква там ли? Ще се отправите на виртуални пътешествия из стари и нови земи с лабиринти и загадки, криещи в себе си истории, съкровища и предизвикателства. На 19-ти пък ще се потопите в „Скритата магия на храната“. Приготвили сме ви изненада с гост шеф-готвач, който ще разкрие за вас кулинарната техника "Да готвиш с любов".

И този месец не пропускайте: обучителната програма „Млад икономист“, „Творческо ателие за личностно развитие“ и поредицата „Добродетелите в нас“. Ще се състои и месечното заседание на Ученическите съвети на град Пловдив.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.