logo

Как да постигнем баланс в емоциите?

Събитието „Баланс на емоциите’’ се проведе на 12.02.2021 г. с водещи Марияна Секулова и Катя Кривчева, които са част от образователния екип наОП „Младежки център Пловдив’’. Срещата беше посветена на емоциите и откриването на рецепта за успешното справяне с тях.

То беше съчетано с много интерактивни подходи и игри, които са едни от основните методи на неформалното образование. Участниците имаха възможността да научат няколко техники, с които да балансират бушуващите си емоции. Те споделиха своя собствен опит в това и разказаха за своите практики, които използват непрекъснато в забързаното си ежедневие. 

Срещата се проведе като част от проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.