logo

Приказни истории в тазседмичното занятие на „Творческо ателие за личностно развитие“

Тази седмица участниците в „Творческото ателие за личностно развитие“ се докоснаха до най-дълбоките кътчета на вътрешния си „Аз“, като провокираха творчеството и спонтанността си. Актуалните чувства, емоции и преживени моменти идентифицираха с герой от история, приказка, книга, филм или просто въображаем такъв, когото трябваше да включат в множество думи, част от заглавия на медийни новини и подредени от младежите в случаен ред.
По този начин се получиха изключително интересни истории и творби, дело не на разума, а на спонтанността.
Занятието завърши със създаването на съвместна приказка по метода на известния детски писател и педагог Джани Родари.Всеки от участниците вложи своята творческа същност и заедно с останалите претвори въображаемите си образи в невероятната история за принца и принцесата от незнайното кралство.
Дейността се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма
„Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.