logo

Близо 4000 лв. бе събраната сума на Великденския благотворителен базар

Мрачното време през този уикенд не успя да попречи на прекрасното настроение на участниците и посетителите на Великденския благотворителен базар, организиран за поредна година от ОП „Младежки център Пловдив“. В него взеха участие 15 пловдивски училища, детски градини, доброволчески и неправителствени организации и артисти, които спомогнаха с лично изработени великденски подаръци избраните от тях самите каузи. Те включваха подкрепа за лечение на болни младежи, на семейства, засегнати от ковид кризата или в риск, деца със специфични нужди, подпомагане на читалища, артисти и приюти за животни. Събраната обща сума е на стойност 3917,58 лв. Участниците не скриха удовлетворението си от добротворчеството и съпричастността и потвърдиха, че отново ще се включат в следващия благотворителен базар на Младежки център Пловдив по Коледа.

Благотворителният базар се реализира като част от проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.