logo

Отбелязахме 1 юни с поучителната история „Пъстър свят“

По случай 1 юни – Деня на детето, екипът ни разпространи и последното изготвено видео от поредицата „Добродетелите в нас“. Посланието в него е за силата и значението на прошката и колко по-пъстър е светът, когато не позволяваме на лошите чувства да ни завладеят. Главните герои разказаха и за необходимостта от баланс – а именно, да намерим златната среда, в която да се научим да прощаваме, но и да отстояваме себе си.

„ Пъстър свят“ бе петата поучителна история, която споделихме с малки и големи. От ноември до сега те успяха да се докоснат до добродетелите „Учтивост“, „Благодарност“, „Добрина“, „Любов“ и „Прошка“.

Пожелаваме изпълнен с топлота, игри и добри дела ден на всички празнуващи днес!

Дейността бе част от проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие“.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.