logo

Положителните емоции и широките усмивки бяха неизменна част от Младежки форум „Истина или предизвикателство: Ти във версия XXI век“

ОП „Младежки център Пловдив" за пети пореден път организира Младежки форум „Истина или предизвикателство". Тази година събитието беше под наслов „Ти във версия XXI век" и бе посветено на уменията, без които модерният млад човек не може. Младежи както от Пловдив, така и от Благоевград, Бургас, Враца, София, Стара Загора и от още няколко български града, взеха участие във форума в периода от 28 до 30-ти май. Впускайки се в това преживяване, те научиха повече за това как да представят идеите си, да учат ефективно, да разпределят времето си и да не пропускат възможностите, които им поднася животът.

Всеки от обучителните модули бе съпътстван от много интерактивни игри и широки усмивки, с които участниците не се разделиха и през трите дни. В любимо тяхно преживяване се превърна и играта за търсене на съкровище, в която всички се запознаха със значими места на града ни - Гребната база и Алеята на олимпийската слава. Изкуството винаги е неделима част от форума - насладихме се на музикалните изпълнения на някои от участниците и доброволците от събитието. Освен това групата по Форум театър към Младежкия център изигра своето представление, в което публиката имаше активна роля в сюжета на социалния проблем.

Следващото издание на форума е планувано за есента на тази година.

 

Младежки форум „Истина или предизвикателство: Ти във версия XXI век“ се провежда като част от дейностите по проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие" по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.