Младежки форум „Истина или предизвикателство: Предприемачеството - суперсилата да променяш света“

 В днешно време светът се променя всеки ден. Дори ако се замислим, той се променя всяка секунда. Ние, хората, не спираме да измисляме какви ли не нови продукти, технологии, тенденции или да подобряваме стари…и същевременно никога не сме сигурни, че ще имаме успех. Просто рискуваме - понякога съвсем малко, а в други случаи - всичко.
❓ Но защо го правим? Каква е нашата цел?
💬 Отговорите на всички тези въпроси ще потърсим заедно на Младежки форум „Истина или предизвикателство: Предприемачеството - суперсилата да променяш света”.👈🏻
🤝🏻 Във всяко издание на формата въвличаме младежи от цялата страна* в творчески процеси, които стимулират креативното мислене и успешното реализиране на идеи. За седми пореден път събитието ще протече в рамките на три дни, на територията на Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“.
* За участниците във форума са осигурени нощувки (за гостите, които не са от Пловдив) и изхранване.
📍 Къде?
ОП „Младежки център Пловдив“ - Гребна база Пловдив, ул. „Ясна поляна“ 18
⏳ Кога?
27 до 29 май 2022 г.
📝Как?
Участието е напълно безплатно. Необходима е само регистрация тук: https://forms.gle/4pDxu9XwUPgoFhEK7
🔜 Очаквайте скоро програмата на форума и още любопитна информация за събитието!
💡Младежкият форум се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.