logo

Sample Продължава строителството на Младежкия център

С пълна сила продължава строителството на Младежкия център. Припомняме, че Младежкият център е позициониран на ул. "Ясна поляна" в парк "Отдих и култура", зад старата трибуна с кафенетата.
Финансирането е от безвъзмездната помощ по програма "Европейското икономическо пространство". Парите се дават за строителството и издръжка на персонала на Младежкия център в продължение на 28 месеца.В центъра ще се организират младежки обмени, неформални обучения, ще има клубове по интереси, зала за предоставяне на свободен достъп до интернет и други. Целта е младежите от рискови групи да се научат на социални контакти и на неща, важни за бъдещето им.
Основната целева група на проекта са младежите на възраст между 15 и 29 години.
Цената на строежа е 1.316 млн. лв. Стойността на целия проект е малко над 2.2 млн. лв.
Освен това общинското ръководство ще дообогати комплекса с изграждането на игрища за футбол, волейбол и баскетбол, площадки за тенис на маса и фитнеси на открито. Ще има и паркинг с капацитет 47 паркоместа.

Back

Project "Establishing Youth Centre in the city of Plovdiv", with the financial support of Iceland, Liechtenstein and Norway through the Financial Mechanism of the European Economic Area 2009-2014 ДО3-9/28.01.2014

Youth Centre Plovdiv - a powerful factor for local development" under the „Local Development, Poverty Reduction and Enhanced Inclusion of Vulnerable Groups” programme with the financial support of Iceland, Liechtenstein and Norway through the Financial Mechanism of the European Economic Area 2014-2021 № BGLD-1.003-0002