„Аниме клуб“ - младежка инициатива

Представяме ви следващата младежка инициатива, която ще подкрепим - „Аниме клуб“. Ето какво ви споделят и нейните организатори Леонардо Славчев и Борислав Асенов:
„Здравейте, фенове на аниме! Радваме се да обявим старта на нашия „Аниме клуб“. Пригответе се да се срещнете с други фенове, да гледате любими анимета и филми, заедно да обсъждаме всичко, свързано с аниметата и японската култура и да се забавляваме. Това е чудесна възможност да срещнете нови хора, които споделят вашите интереси. Затова не се колебайте да се присъедините към нашия клуб, в който заедно ще опознаем света на аниметата!“
 
Кога? - 5 май от 16:30 часа
Къде? - Младежки център Пловдив, зала „Метеора“, ет. 2
Как да участваш? - регистрация за клуба тук: https://forms.gle/SqxmfmZrtvyhNfoR9
 
Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.