Ателие „Отключи твореца в себе си"

Искате ли ДА:
се впуснете в едно вдъхновяващо и смело изследване на твореца в себе си?
отключите вътрешната си свобода и артистични заложби?
прескочите бариерите, които ви спират да бъдете себе си?
насочвате креативната енергия в различни сфери на живота си?
отворите пътя пред вътрешния си творец?
участвате в групов творчески процес?
 
Ако отговорихте с „ДА“, каним ви на 2-месечен курс, в който всяка седмица ще изследвате своя креативен потенциал и скрити умения. Ще опознаете своя вътрешен свят и този на другите.
Ателието ще предложи нови, разчупващи методи на изразяване: артистични, сценични и сетивни. С тяхна подкрепа ще се потопим в търсенето на себе си, свързването с вътрешните си заложби и груповото творчество. Ателието ще ви срещне с нови, вълнуващи хора и ще ви позволи да споделите артистична опитност и лични преживявания с тях. 
 
За кого? - За младежи на възраст 16 + години
Броят на участниците е ограничен, с предимство са записалите се първи.
Къде? - Младежки Център Пловдив
Как? - Курсът е безплатен, като за да заявите участие е нужно да попълните регистрационната форма: https://forms.gle/9N6RAjDqxBiFgbfbA
ВАЖНО УСЛОВИЕ за участие – отделните сесии са взаимно свързани в цялостен, последователен процес и най-добра полза от него може да бъде извлечена при посещение на всички ателиета. Групата ще се затвори след 2-рата сесия.
Кога? Всеки вторник, от 18:30 ч., начало 2-ри май 2023 г.
Водещи: Геника Байчева § Елена Стойчева

Елена Стойчева е създател на пространството ,,ЗаЕдно”, 2014 г., в което провежда артистични, терапевтични и образователни обучения за малки и големи. Основни методи в дейността ѝ са: резервопедия, експресивна арт терапия и семейни констелации, които преливат в цялостна система за разгръщане на личността и вътрешна трансформация.
 
Геника Байчева e ангажирана в областта на груповото фасилитиране и индивидуалното психологическо консултиране. Важен акцент в работата на Геника е пресечната точка между творчеството и терапевтичната работа. В дейността си ползва похвати от арт-терапията, психодрамата, форум-театъра, за да навигира пътя на себепознанието и разгръщането на личния и групов потенциал.
 
Дейността се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.