Авторски мюзикъл „Малката кибритопродавачка“ – младежка инициатива

В навечерието на най-светлите празници арт-формация ART CREW представи премиерно авторския си мюзикъл по едноименната приказка на Ханс Кристиан Андерсен – „Малката кибритопродавачка“. Спектакълът е младежка инициатива, която се реализира, след като бе одобрена в първия етап на конкурса на ОП „Младежки център Пловдив“ за креативни и социално значими идеи на младежи на 15 до 29 годишна възраст. Публиката остана очарована от актьорската игра и страхотните музикални композиции, които артиститите представиха. Зрителите си тръгнаха заредени с положителни емоции и празнично настроение, а за най-малките мюзикълът ще остане едно вълшебно преживяване, което ще помнят дълго време.

На кратка церемония малко преди началото на спектакъла представители на ОП „Младежки център Пловдив“ наградиха участниците в третото издание на програмата „Млад стажант: Младите (въз)действат“. Стажантите и екипът на центъра се погрижиха за добрата организация на събитието и за спазването на противоепидемичните мерки.

Попътен вятър на арт-формация „Art crew” с най-новия им мюзикъл! А ние очакваме следващите кандидатите със страхотни идеи и реализирани инициативи! 
Младежката инициатива се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по Програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи". 

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.