Благотворителен коледен базар "От деца за деца" 2022

Екипът на ОП „Младежки център Пловдив“ и тази година проведе традиционния Благотворителен коледен базар „От деца за деца“. Пред ТЦ „Гранд“ в периода 10-11 декември от продажбата на ръчно изработени украси и подаръци бяха събрани 7 043,13 лв. 
 
Отново бяха подкрепени благотворителни каузи, които участниците сами избраха. Ето кои бяха те: Подкрепа за деца и младежи с физически и интелектуални увреждания, В помощ на Ванко, Подкрепа на ученици в нужда и в неравностойно положение, Общински приют за кучета, В пловдив - без дом, В помощ на Даниел Златев, Подкрепа за „Българската Коледа“, За закупуването на подаръци на децата от ДДЛРГ „Княгиня Мария-Луиза“ и В помощ на Иван Нейков.
 
Участниците в събитието или добротворците, както ги наричаме ние, бяха представители на училищата: ЕГ „Иван Вазов“, Национална търговска гимназия, ПГКИТ „Д-р Иван Богоров“, ОУ „Васил Левски“, СУ „Св. Паисий Хилендарски“, СУ „Черноризец Храбър“, организациите: Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – Пловдив, Сдружение „Различни, но равни“, Асоциация на студентите медици, Българска асоциация на студентите по дентална медицина, Езиков център - Евро Алианс и творците: Олга Лукашина, Ралица Христева, Мелина Атанасова, Вероника Атанасова.
 
Благодарим на всички, отворили сърцата си и повярвали в чудеса! Благодарим и на Вокално студио „Синтез“, че озариха всеки участник и посетител на базара с ангелските си гласчета!
 
Благотворителните базари „От деца за деца“ се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.