Благотворителен коледен базар "От деца за деца" 2022 година

Хей-хей,
Страхотна празнична новина!
 
През този декември отново ще се състои традиционният благотворителен базар на Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ – „От деца за деца“.
Това, което си пожелаваме, е да донесем повече усмивки на лицата на хората и да спомогнем да се сбъднат техните мечти. Ако искате и вие да бъдете част от това, изберете своя благотворителна кауза и я подкрепете, като продадете ръчно произведени от вас артикули.
*Внимание: и тази година сред изработените неща НЕ трябва да присъстват напитки или хранителни продукти.
 
За участие в базара могат да се запишат училища, образователни институции, младежки и доброволчески организации, клубове, творци и др. Моля, регистрирайте се тук: https://forms.gle/LJFyKaiSxkmW16tG9
Добре дошъл е и всеки, който иска да закупи ръчно направени картички, играчки и други коледни подаръци за своите близки и познати. По този начин може да се включите в някоя от избраните каузи.
 
Ние ви очакваме на пред Търговски център „Гранд“ на 10 и 11 декември от 10:00 до 17:00 часа с мно-о-о-ого коледно настроение, музика и забавления.
Впуснете се с нас в света на вълшебствата чрез добротворчество и съпричастност!
 
Дейността е част от проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г. 
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.