Благотворителен великденски базар „От деца за деца“

В края на месец април предстоят светлите великденски празници – времето, което винаги ни накара отново да повярваме в доброто, надеждата и чудесата!
Всяка година по традиция Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ организира благотворителен великденски базар. В него се включват детски градини, училища, неправителствени организации и творци.
 
Мисията на всички, замесени в доброто дело, отново ще бъде да се развие подкрепата, отговорността и съпричастността на младите хора, с покана към все повече желаещи да се включат в тази кауза.
 
През месец април отново ще обединим усилията си, за да покажем своята отдаденост и добротворчество с ръчно изработени великденски подаръци. Средствата от продажбата им ще бъдат предназначени за различни благотворителни каузи, които се определят от самите участници.
Добре дошъл е и всеки, който иска да закупи ръчно направени картички, играчки и други пролетни и великденски подаръци за своите близки и познати. По този начин може да се включите в някоя от избраните каузи.
 
*Внимание: и тази година сред изработените неща не трябва да присъстват напитки или хранителни продукти.
Базарът ще се състои на 16 и 17 април 2022 г. от 10:00 до 17:00 часа и ще бъде разположен сред чудната природа на Гребна база, Пловдив.
 
За да се включите в базара, се запишете тук: https://forms.gle/XBerpNhpTkyCVuP59
Станете част от нашето предпразнично чудо!
 
Благотворителният базар се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.