Благотворителен великденски базар „От деца за деца“

През месец април предстоят светлите великденски празници – времето, което винаги ни накара отново да повярваме в доброто, надеждата и чудесата!
 
Всяка година по традиция Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ организира благотворителен великденски базар. В него се включват детски градини, училища, неправителствени организации и творци. Мисията на всички, замесени в доброто дело, отново ще бъде да се развие подкрепата, отговорността и съпричастността на младите хора с покана към все повече желаещи да се включат в тази кауза.
 
Отново ще обединим усилията си, за да покажем своята отдаденост и добротворчество с ръчно изработени великденски подаръци. Средствата от продажбата им ще бъдат предназначени за различни благотворителни каузи, които се определят от самите участници.
 
Добре дошъл е и всеки, който иска да закупи ръчно направени картички, играчки и други пролетни и великденски подаръци за своите близки и познати. По този начин може да се включите в някоя от избраните каузи.
*Внимание: И тази година сред изработените неща не трябва да присъстват напитки или хранителни продукти!
 
Базарът ще се състои на 8 и 9 април 2023 г. от 10:00 до 17:00 часа, а локацията ще обявим съвсем скоро!❗
За да се включите в базара, се запишете тук:https://forms.gle/JSR2aHCEMKzN1MMV6
 
Станете част от нашето предпразнично чудо!
 
Благотворителният базар се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.