„Бъди моята валентинка“ - младежка инициатива

На 14-ти февруари се проведе младежка инициатива „Бъди моята валентинка“. Нейни организатори бяха Росица Тончева и Звездилян Недев. Те предизвикаха записалите се двойки да работят в екип, да отговарят на въпроси един за друг и да мислят стратегически. 
 
Вечерта бе изпълнена с много усмивки и шеги, но и се усещаше силен състезателен дух. От всички дейности влюбените събираха точки и в края на събитието бяха излъчени победители - Деница Боруджиева и Тихомир Минчев. Инициативата завърши с бурни благодарствени аплодисменти към неотразимата двойка водещи.
 
Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.