Клуб на книгата - младежка инициатива

„Добрата книга няма край.“ - Р. Д. Къминг
 
Това е цитатът, който вдъхнови младежите Александра Кърпарова, Дамян Иванов, Зарина Колева и Румяна Михайлова да създадат младежката инициатива „Клуб на книгата“.
Ако търсите място, в което да дискутирате своите любими книги и да изследвате света на литературата, то несъмнено това е вашето място!
Първата среща на Клуба ще се проведе на 1-ви ноември в ОП „Младежки център Пловдив“ - зала „Метеора“ от 17:00 часа. Какъв по-хубав начин да отбележим Деня на народните будители!
Може да се включите в клуба, като се регистрирате тук: https://forms.gle/fnZ94BRKsJ7DaQpTA
 
Младежката инициатива се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.