Първата серия - „Учтивост“ от поредицата „Добродетелите в нас“ бе излъчена онлайн

На 27.11.20 г беше излъчена първата серия от поредица за деца и родители „Добродетелите в нас“ на  Младежки център Пловдив. Беше разгледана темата за Учтивостта, в която разбрахме, че грубите и обидни думи не ни носят външни рани, а нараняват чувствата и доверието на другите и предложихме варианти как да практикуваме повече внимание и учтивост един към друг.

Поредицата предоставя споделено пространство и идеи на родителите да прекарват пълноценно време със своите деца, опознавайки ценностите и добродетелите.

За повече информация следете фейсбук страницата на Младежки център Пловдив и Образователни работилници "Младежки център"

Поредицата е част от проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“, реализиран по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.