„Да задвижим водата“ - младежката инициатива

Спортът е един от най-ефективните начини да развиеш тялото си, да разнообразиш ежедневието си и да се забавляваш, докато правиш услуга на здравето си. Следващата младежка инициатива, което ще осъществим, е свързана с една от активностите, която казват, че развива всички мускули на човека. Ще имаме възможност и да разберем повече за този спорт от младеж, който се занимава с това от дете - Росица Кринкова.
 
Първата среща ще бъде на 20 април в ОП „Младежки център Пловдив“ с тема „Теория на плуването - истории, разговори и игри“. На 27 април отново в ОП „Младежки център Пловдив“ ще се проведе втората среща с тема „Правила и начини за ползване на плувен басейн“.
 
И последната трета среща ще бъде на 3 май в Общински плувен комплекс „Младост“ ще се проведе третата среща на тема „Практика в плуването“. Тя ще е по-различна от останалите две срещи, защото в продължение на 1 час ще упражним това, което сме научили в предните две срещи.
 
Може да се включите в инициативата, като се регистрирате тук: https://forms.gle/ft5biuEHCQN8Zkg6A
Местата за практическата част на обучението са ограничени. Побързайте да се регистрирате!
 
Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.