Дейност с деца от занималня „Вълшебен ден”

През месец юли образователната биоградинка на ОП „Младежки център Пловдив“ отново посрещна малки откриватели. Децата от занималня „Вълшебен ден” се докоснаха до света на билките и цветята и научиха как да полагат грижи за тях. Освен това бяха провокирани да се състезават както в отборни, така и в самостоятелни игри. В тях те развиваха уменията за споделеност и екипност, както и своите лидерски качества. Експериментите бяха завършекът на дейността. С помощта на науката те затвърдиха знанията, които са получили от взаимодействието си с живия свят.
Образователната среща се реализира по проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие" по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.