Ден на отворените врати

На 15 октомври бе проведен Ден на отворените врати на Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“. Инициативата бе част от Регионалните дни на неформалното образование в рамките на Втора Национална Конференция за Неформално Образование. В събитието се включиха млади хора, представители на институции и организации, работещи в сферата на младежката работа, както и заинтересовани лица, желаещи да научат повече за Младежкия център.
 
В рамките на деня бе предоставена детайлна информация за дейностите и проектите, изпълнявани от образователния екип на Центъра. Участниците имаха възможността да се запознаят и с материалната база – залите и откритите пространства за обучения, офисите на екипа, спортния комплекс, хотелската база. Бяха информирани и за предстоящите образователни програми и събития. 

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.