„Докосни се до природата“- младежка инициатива

🌱 На 29.10.2023 г. се проведе младежката инициатива „Докосни се до природата“, която се реализира по идея на Валентина Илиева. Тя сподели за отдадеността си към природата и за стремежа си непрестанно да я облагородява. По този начин зарази всички участници със своя нестихващ ентусиазъм.
🌿 Каузата подкрепиха деца и младежи, изпълнени с желание да помогнат и да засядат растения, чиито растеж да могат да наблюдават всеки път, когато посетят Центъра. Заедно почистихме, посяхме билки и се погрижихме за освежаването на откритите ни любими пространства в Младежкия център - биоградинката и образователната стая на открито, за да продължим да провеждаме дейностите си сред природата.
🍃 Накрая, доволни и удовлетворени от добре свършената работа, се обединихме в традиционно право хоро.
Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.