Филмова неделя от младежките ни инициативи

Тази неделя предстои излъчването на два филма, които младежите от образователната кампания „Права за мен, права за всички“ и Клуб на икономиста са избрали, за да разгледат актуални обществени теми. Ето и кино програмата ни:

13:30 ч., Конферентна зала 

Първият филм ще бъде излъчен към младежката инициатива „Права за мен, права за всички“. Сюжетът му е в контекста на правата на децата, хомофобията и правото на брак и семейство.
Вход свободен с предварителна регистрация: https://forms.gle/1nGUwVFKe6iFgP4L8

Във всяка среща по време на образователната кампания „Права за мен, права за всички“ се разглеждат различни права на човека, с които се развива гражданското самосъзнание на участниците. 

16:00 ч., Библиотека 

Заедно с участниците в „Клуб на икономиста“ може да гледате един филм за криптовалути и биткойн, за който някой експерти твърдят, че е най-големият социално-икономически експеримент в света.
Вход свободен с предварителна регистрация: https://rb.gy/xyhifw 

Клубът на икономиста помага за изграждането на финансова грамотност на младите хора, която е ключово умение във време на икономическа несигурност. 

 

Ако и вие имате идея за младежка инициатива, може да научите повече за тяхното създаване и кандидатстване на следния линк: 

https://youthcentre.plovdiv.bg/bg/neformalno-obrazovanie/mladezhki-initsiativi#.ZEDko3ZBy5c

 

Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.