Как да превърнем една ИДЕЯ в младежки ПРОЕКТ?

Имате уникална идея, която искате да реализирате?
Чудите се откъде да започнете?
Не ви достига нещо малко, за да направите първата крачка към сбъдването на своя мечта?
Тези, както и много други въпроси, ще намерят своите ясни отговори по време на тридневното обучение в периода 24-26 август от 10:00 до 13:00 ч. в сградата на ОП „Младежки център Пловдив“ (на Гребната база) на тема „Как да превърнем една идея в младежки проект?“.
По време на събитието ще се запознаете с основни моменти от раждането на идеята до отчитането на крайните резултати за обществото . Ще проследите как да превърнете една мечта в устойчив и социално значим младежки проект.
Тук ще придобиете практически знания и умения за това:
 как да изградите план и стратегия при осъществяването на една идея;
какви да бъдат първите ви крачки при стартиране на свой собствен бизнес;
 как да преодолявате предизвикателствата, пред които сте изправени;
 как да представите по възможно най-креативния и привлекателен начин своя продукт;
 как да създадете бизнес план и да проследявате неговата възвръщаемост и ефективност;
 какви форми и начини за финансиране на проекти съществуват;
 как да кандидатствате за младежка инициатива и да разработите реален проект.
Ако ви се е искало да кандидатствате за младежка инициатива, но не ви е стигнала малко мотивация или смелост, знания или информация, то сега е моментът, в който да отговорим на вашите въпроси и да премахнем всички пречки, които са се изправили пред вас!
Кой ще води дейността?
Николай Николов е медиатор в ОП „Младежки център Пловдив“ и обучител в 3-те издания на програмата „Млад икономист“. Неговата страст са икономиката и финансите, а мисията му е да ги направи достъпни и приятни за всички младежи. През 2019 година печели националното състезание по предприемачество „Най-добрата бизнес идея“ и това го стимулира още повече да предава своя опит и умения на всички, готови да сбъдват мечти.
Участието Ви е напълно безплатно!
Как да се включите в събитието?
Като попълните следната регистрационна форма:
https://docs.google.com/…/1TnJIKkvz9YXg…/edit
Обучението се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г. 
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.