Как да създадем творчески фотографии с мобилен телефон - младежка инициатива

Младежката инициатива „Как да създадем творчески фотографии с мобилен телефон“ бе организирана от Дияна Михайлова.
 
По време на събитието професионалният фотограф Ивелина Стоянова представи своя опит в тази област. Тя презентира снимки, заснети по различни начини, като имаше за цел да вдъхнови участниците. Предизвикателството към тях бе да създадат кадри, чрез които да видят как обикновените неща от ежедневието им се променят, погледнати от различна гледна точка. Също така бе дискутирано, че всеки човек има свой собствен стил, когато се отнася за правене на снимки и че няма значение дали са с камера или мобилен телефон - важното е да се пренесе смисълът със снимката, която човек направи. 
 
Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.