Курс по творческо писане

Случвало ли ви се е да четете една книга и когато в нея се случи нещо шокиращо, стряскащо и неочаквано, да си кажете „Ако бях аз, щях да го напиша по друг начин!”? Е, вече имате тази възможност!
Тук е моментът, в който читател и автор сменят местата си и от там насетне всичко е във вашите ръце!
Станете част от курса по творческо писане, където ще усвоите тънкостите на писателството, ще усъвършенствате своите умения, ще имате поле за изява, ще блеснете със своите идеи и най-вече – ще се забавлявате! Подгответе се за нещо необикновено! Това няма да е поредното училищно занятие, а нещо съвсем различно. Ще играем, ще говорим, ще се учим и, разбира се, ще пишем!
За всички поети, прозаици, есеисти, за креативните, смелите и амбициозните, за всички мечтатели – този курс е създаден за вас!
 
Курсът по творческо писане е:
ПОРЕДИЦАот срещи, по време на които ще развиете усета си за истории, думи и въображение;
ПОДХОДЯЩ за всички на възраст от 14 до18  години;
 Напълно БЕЗПЛАТЕН за участие.
 
За записване: https://forms.gle/YSobBxAEYLHgXybE9
Място на провеждане на курса: ОП „Младежки център Пловдив“
Младежката инициатива на Габриела Дамянова „Курс за творческо писане“ бе одобрена в поредния етап на конкурса на ОП „Младежки център Пловдив“.
Дейността се реализира като част от проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, вамаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.