Месец на народните танци - младежка инициатива

Обогати знанията и уменията си отвъд правото хоро.
Остави на фолклорната магия да те завладее.

Стани част от МЕСЕЦ НА ФОЛКЛОРНИТЕ ТАНЦИ - младежка инициатива, организирана от Виктория Попова.
Всеки от нас носи корените на едно вълшебство, завещано от предците ни - фолклорът.
Това е онзи вид изкуство, което е израз на силата на българския дух, устоял на трудностите във времето чрез съхраняването на разнообразни традиции и обичаи.

Предстои да се потопим в магията на фолклора чрез изучаването на най-разпространените и любими български хора, да придобием знания относно фолклорните области и техните отличителни характеристики, а и не на последно място... да се забавляваме! Ще бъркаме ляво и дясно, ще забравяме имената на хората… Присъедини се към групата от абсолютно начинаещи, част от МЕСЕЦА НА ФОЛКЛОРНИТЕ ТАНЦИ, за да се докоснеш максимално до магията на българския народен танц.

Очакваме ви на 7 март (вторник) от 19:00ч. в сградата на ОП „Младежки център Пловдив“. Ще танцуваме всеки вторник на месец март.
 
Събитието е насочено към младежи на възраст 15-29 г. от град Пловдив и региона, които могат да се включат напълно безплатно единствено чрез попълване на регистрационната форма тук: https://rb.gy/kdenzo
 
Дейността се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.