Международен ден на младежта

На 12-ти август отбелязваме Международния ден на младежта. Тази година идеята за честването на този празник дойде именно от вас - младежите. 
Подсказахте ни, че това, което искате е споделяне на опит, емоции и мотивация, а форматът също е супер интересен - „жива библиотека“.
Живата библиотека много прилича на тази, която познаваме. Тук обаче вместо книги с разкази имаме хора с истории. Това е иновативен метод, който цели да създаде диалог, да срещне на живо любопитни „читатели“ и личности, които могат да разкажат за своя професионален или житейски път, да пречупят стереотипите, провокирайки разбиране и интерес.
А кои ще бъдат живите ни книги, които ще се настанят удобно на 12-ти август и ще бъдат готови да разкажат своите завладяващи истории, ще разберете съвсем скоро!
След приключването на младежката инициатива „Жива библиотека“ ще се проведе и едно по-различно издание на „Вечери на настолните игри“ - не само защото ще бъде на най-младежкия празник, а и заради специалното участие на младия пловдивчанин Мирослав Гаригов, който ще представи двете настолни игри, които е създал. Освен, че ще поиграем, ще имаме възможността и да чуем повече за самия творчески процес. 
 
Събитието ще бъде отворено пространство за нови запознанства, нови умения и не на последно място - вдъхновение.
Къде?
Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ в зала „Метеора“
Кога?
„Жива библиотека“ - 12 август 2022 година от 18:00 часа
Настолни игри - 12 август 2022 година от 19:30 часа
Как да участвам?
Регистрация тук: https://forms.gle/in63mCrj3Ysvuf3V8
Събитието се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г. 
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.