Млад стажант: Младите (въз)действат 4

ОП „Младежки център Пловдив“ стартира четвъртото издание на стажантската си програма „Млад стажант: Младите (въз)действат“.
В рамките на следващите месеци младежите, които се включат:
- ще се докоснат до света на неформалното образование и младежката работа;
- ще придобият умения за водене на дейности и организиране на събития;
- ще се превърнат в посланици на идеята за местно развитие и облагородяване на града и малките населени места.
Образователната програма „Млад стажант 4 : Младите (въз)действат“ дава пространство за изява, творчество и споделеност. Участниците ще се включат в обученията, посветени на въздействието на младия човек върху заобикалящата го среда.
 
 Кога започваме? На 5 февруари от 10:00 ч. в платформата Zoom.
 Как да се включите в събитието?
Участието Ви е напълно безплатно! Нужно е само да попълните следната регистрационна форма: https://rb.gy/uall3v
 
Eто какво споделят участниците от последното издание на програмата:
„Включих се, защото исках да пробвам нещо различно. Така и стана, научих много неща. (...)“
„ Беше забавно и времето минава много бързо всеки път“
„С колкото повече хора се запознаваш, толкова повече неща се научават и се разглеждат различни гледни точки. Тук се запознаваш с много забавни и приятни хора.“
„Невероятен екип от водещи, невероятна обстановка и неописуеми емоции - това е малка част от нещата които изпитах и видях в програмата. Наистина страхотни!“
„По-добре от очакваното!!“
„Занятията , събитията, стажът в програмата помагат за соцализирането, креативността, новите знания, развиването на различни умения, дискутират се различни обществени проблеми и начините за разрешаването им. Всичко се изпълнява с много желание , усмивки и позитивни емоции.“
 
Дейността се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.